Att köpa eller sälja bil

Vill du köpa eller sälja bil utan att tänka på den krångliga processen? Fordonscompaniet i Kristianstad hjälper dig gärna! Vi tar ansvar för all pappersexercis och är måna om en rättvis värdering. 

Att köpa bil från Fordonscompaniet

Det ska vara smidigt att köpa bil. Vi har omfattande garantier till alla våra kunder om olyckan mot förmodan skulle vara framme. Fordonscompaniet i Kristianstad har 100 % nöjda kunder som valt att göra sin bilaffär hos oss. Välkomna in till vår anläggning i centrala Kristianstad eller köp din bil online.

Såhär går det till:

  1. Lämna intresseanmälan på den aktuella bilen så kontaktar någon av våra kunniga säljare dig.
  2. Vi skräddarsyr din finansiering och arbetar med digitalt köpekontrakt för din trygghet.
  3. Enligt överenskommelse levererar vi hem till dig eller förbereder din nya bil för avhämtning på vår anläggning.

Sälj din bil hos oss

Att sälja sin bil ska vara bekvämt och tryggt. Vårt inköpsteam arbetar ständigt för att se till att vår bilhall är fylld med bra bilar till konkurrenskraftiga priser, därför är vi alltid i behov av köpa in nya bilar. Ni är varmt välkomna att vända er till oss på Fordonscompaniet i Kristianstad för en snabb och trygg affär där du själv slipper ta ansvar för försäljningsprocessen. 

Så här går det till:

  1. Fyll i vårt kontaktformulär om bilen du önskar sälja. Har du själv hunnit annonsera bilen kanske någon av våra hårt arbetande inköpare redan kontaktat dig. Om inte, tar vi kontakt snarast.
  2. Vi värderar din bil och du godkänner vårt bud med ett digitalt köpeavtal för din trygghet.
  3. Vi bokar upphämtning av bilen oavsett vart i landet du än befinner dig om du inte har möjlighet att komma in till vår anläggning i centrala Kristianstad. 
  4. Med hjälp av direktöverföring i samarbete med samtliga banker garanterar vi dig högsta säkerhet. Våra kunder har alltid pengarna på kontot innan de lämnar ifrån sig bilen. Därefter genomförs det digitala ägarbytet. 

Våra löften

100% garanti

Vi är en märkesoberoende bilhandlare som lämnar Sveriges mest omfattande bilgarantier.

Pengarna på kontot direkt

Säljer du din bil till oss så har du alltid pengarna på kontot innan du lämnar ifrån dig nycklarna. Oavsett bank.

Hemleverans i hela Sverige

Vi levererar bilar över hela landet varje dag. Vår längsta leverans har varit från Skåne till Överkalix.

Therese Hedlund
Therese Hedlund
2024-02-05
Angelica Emilsson
Angelica Emilsson
2024-02-03
Sålde min bil där. Väldigt snabb & smidig affär. Hann knappt med själv innan allt var klart redan. Väldigt tillmötesgående & flexibla. Rekommenderar både Jetmir & Jonathan starkt.
Jonas Liberg
Jonas Liberg
2024-01-28
Sålde vår fina Toyota Yaris till Fordonscompaniet. Pengarna satt på kontot direkt efter att vi var överens på telefon/avtalet signerat. Dagen efter kom en trevlig chaufför och hämtade bilen. Hela affären sköttes smidigt och proffsigt av alla inblandade. Kan varmt rekommendera företaget till alla som vill sälja sin begagnade bil!
Amadeus Persson
Amadeus Persson
2024-01-23
Sålde min bil till Jetmir och blev kontaktad likt människan som gav 1/5 stjärnor. Hade absolut 0 problem, även om jag tog mer än 1 månad på mig att svara på deras erbjudande så var de lika trevliga ändå och guidade mig genom hela affären enkelt. Måndag kväll var vi färdiga med affären och vid lunch på tisdagen så hade de hämtat och betalat den på plats. Signerade med bank id och fick betalning direkt på plats. Behövde inte lämna ifrån mig ägarpapper eller nycklar förrän pengarna var över. Otroligt proffsiga och trevliga herrar som var och hämtade bilen. Kommer att fortsätta sälja mina bilar här.
Jonatan Karlsson
Jonatan Karlsson
2024-01-04
Juliette Johansson
Juliette Johansson
2023-12-19
Sålde bil till dem. Smidig affär och inga konstigheter alls.
Jacek Fijolek
Jacek Fijolek
2023-12-02
Bra priser Bra service Jag är mycket nöjd. jag rekomenderar
Rod Mou
Rod Mou
2023-11-30
Fem stjärnor till Jonathan och FC som för andra gången hjälpte mig genom hela processen med min nya bil! Rekommenderas starkt!
Belula Habtom
Belula Habtom
2023-10-21
Vi är jätte nöjda med våran bil vi köpte på Fordonskompaniet. Jetmir är en bra säljare lugn, hjälpsam och förstående. Han tänker på kunden, så man känner sig nöjd med sitt bilköp. Allt känns bra även veckor efter köpet. Första gången man inte känner sig lurad av en bil försäljare. Rekommenderar starkt Fordonskompaniet.
Hasse
Hasse
2023-10-17

Kontakt:
044-225200
info@fckristianstad.se

Bromsaregatan 6
291 59 Kristianstad

Vardagar: 10-18
Lördagar: 11-14
Söndagar: Endast förbokade besök.

  • Facebook

© Fordonscompaniet Kristianstad AB | Skapad med kärlek av New Days Agency