Att köpa eller sälja bil

Vill du köpa eller sälja bil utan att tänka på den krångliga processen? Fordonscompaniet i Kristianstad hjälper dig gärna! Vi tar ansvar för all pappersexercis och är måna om en rättvis värdering. 

Att köpa bil från Fordonscompaniet

Det ska vara smidigt att köpa bil. Vi har omfattande garantier till alla våra kunder om olyckan mot förmodan skulle vara framme. Fordonscompaniet i Kristianstad har 100 % nöjda kunder som valt att göra sin bilaffär hos oss. Välkomna in till vår anläggning i centrala Kristianstad eller köp din bil online.

Såhär går det till:

  1. Lämna intresseanmälan på den aktuella bilen så kontaktar någon av våra kunniga säljare dig.
  2. Vi skräddarsyr din finansiering och arbetar med digitalt köpekontrakt för din trygghet.
  3. Enligt överenskommelse levererar vi hem till dig eller förbereder din nya bil för avhämtning på vår anläggning.

Sälj din bil hos oss

Att sälja sin bil ska vara bekvämt och tryggt. Vårt inköpsteam arbetar ständigt för att se till att vår bilhall är fylld med bra bilar till konkurrenskraftiga priser, därför är vi alltid i behov av köpa in nya bilar. Ni är varmt välkomna att vända er till oss på Fordonscompaniet i Kristianstad för en snabb och trygg affär där du själv slipper ta ansvar för försäljningsprocessen. 

Så här går det till:

  1. Fyll i vårt kontaktformulär om bilen du önskar sälja. Har du själv hunnit annonsera bilen kanske någon av våra hårt arbetande inköpare redan kontaktat dig. Om inte, tar vi kontakt snarast.
  2. Vi värderar din bil och du godkänner vårt bud med ett digitalt köpeavtal för din trygghet.
  3. Vi bokar upphämtning av bilen oavsett vart i landet du än befinner dig om du inte har möjlighet att komma in till vår anläggning i centrala Kristianstad. 
  4. Med hjälp av direktöverföring i samarbete med samtliga banker garanterar vi dig högsta säkerhet. Våra kunder har alltid pengarna på kontot innan de lämnar ifrån sig bilen. Därefter genomförs det digitala ägarbytet. 

Våra löften

100% garanti

Vi är en märkesoberoende bilhandlare som lämnar Sveriges mest omfattande bilgarantier.

Pengarna på kontot direkt

Säljer du din bil till oss så har du alltid pengarna på kontot innan du lämnar ifrån dig nycklarna. Oavsett bank.

Hemleverans i hela Sverige

Vi levererar bilar över hela landet varje dag. Vår längsta leverans har varit från Skåne till Överkalix.

Kontakt:
044-225200
info@fckristianstad.se

Bromsaregatan 6
291 59 Kristianstad

 

Vardagar: 10-18
Lördagar: 11-14
Söndagar: Endast förbokade besök.

  • Facebook

© Fordonscompaniet Kristianstad AB | Skapad med kärlek av New Days Agency

Belus Simonkovits
Belus Simonkovits
2023-05-11
Mycket positiv upplevelse angående affären vi genomfört nyligen med Fordonscompaniet i Kristianstad. Snabb, smidig, mycket förtroendegivande och trevligt bemötande av Jetmir. Kan verkligen rekommendera FC också för andra som funderar över framtida bilförsäljning.
Sanne Neuman
Sanne Neuman
2023-05-05
Super bra service och trevligt bemötande. Tryggt och säkert! Både vid köp och försäljning av bil. Rekommenderas starkt!
PattePolack1
PattePolack1
2023-04-26
Sjukt trevliga grabbar och väldigt enkelt och bra att sälja bilen! Sålt 2 bilar här så rekommenderas starkt!🙂
Glen Malmberg
Glen Malmberg
2023-04-15
Toppen bemötande! Köpt flertalet bilar utan krångel!
Martina j
Martina j
2023-04-04
Vi köper vår bil hos er på fordonscompaniet och vi är super nöjda säljaren Jetmir var helt fantastisk och hjälpte oss så mycket och förklarade allt som vi undrade om verkligen jätte bra servis och jätte kunnig personal Tusen tack för all hjälp och För bilen vi är supernöjda 🙏
Alexander Tieu
Alexander Tieu
2023-03-28
Har gjort många affärer med Jetmir och jag har aldrig varit med om en så pålitlig försäljare som verkligen håller sitt ord. Allt gick supersmidigt med leverans och pengarna fick jag på kontot direkt. Rekommenderas varmt!!
Jonathan constantinou
Jonathan constantinou
2023-03-27
Wow! Det är sällan jag lämnar en review. Vilket fantastisk bemötande jag fick när jag köpte min bil förra veckan. Fordonscompaniet vet verkligen hur man sätter kunden i fokus. Inget strul eller konstigheter, en snabb och smidig affär helt enkelt. Jag kommer enbart att köpa bilar härifrån framöver.
Panagiotis Tsilfidis
Panagiotis Tsilfidis
2023-03-26
Fordons kompaniet är ett bra företag, familjen köpte bil hos de, vi var nöjda både med priset och bemötande och Jetmir är bra och tar sig tid för att förklara saker och ting, vi återkommer när det är dags för nästa.
Ali Shakir
Ali Shakir
2023-03-26
Fantastisk härlig personal, speciellt Jesper som jag hade kontakt med. Jag sålde min bil till FC undan några komplikationer, precis så som en affär ska gå till. Jag är Nöjd!
Richard Lindahl
Richard Lindahl
2023-03-26
Riktigt trevlig och tillmötesgående, fick stort förtroende och bilaffären blev mycket positiv och kan stark rekommendera att köpa bil av Jetmir.