Att köpa eller sälja bil

Vill du köpa eller sälja bil utan att tänka på den krångliga processen? Fordonscompaniet i Kristianstad hjälper dig gärna! Vi tar ansvar för all pappersexercis och är måna om en rättvis värdering. 

Att köpa bil från Fordonscompaniet

Det ska vara smidigt att köpa bil. Vi har omfattande garantier till alla våra kunder om olyckan mot förmodan skulle vara framme. Fordonscompaniet i Kristianstad har 100 % nöjda kunder som valt att göra sin bilaffär hos oss. Välkomna in till vår anläggning i centrala Kristianstad eller köp din bil online.

Såhär går det till:

  1. Lämna intresseanmälan på den aktuella bilen så kontaktar någon av våra kunniga säljare dig.
  2. Vi skräddarsyr din finansiering och arbetar med digitalt köpekontrakt för din trygghet.
  3. Enligt överenskommelse levererar vi hem till dig eller förbereder din nya bil för avhämtning på vår anläggning.

Sälj din bil hos oss

Att sälja sin bil ska vara bekvämt och tryggt. Vårt inköpsteam arbetar ständigt för att se till att vår bilhall är fylld med bra bilar till konkurrenskraftiga priser, därför är vi alltid i behov av köpa in nya bilar. Ni är varmt välkomna att vända er till oss på Fordonscompaniet i Kristianstad för en snabb och trygg affär där du själv slipper ta ansvar för försäljningsprocessen. 

Så här går det till:

  1. Fyll i vårt kontaktformulär om bilen du önskar sälja. Har du själv hunnit annonsera bilen kanske någon av våra hårt arbetande inköpare redan kontaktat dig. Om inte, tar vi kontakt snarast.
  2. Vi värderar din bil och du godkänner vårt bud med ett digitalt köpeavtal för din trygghet.
  3. Vi bokar upphämtning av bilen oavsett vart i landet du än befinner dig om du inte har möjlighet att komma in till vår anläggning i centrala Kristianstad. 
  4. Med hjälp av direktöverföring i samarbete med samtliga banker garanterar vi dig högsta säkerhet. Våra kunder har alltid pengarna på kontot innan de lämnar ifrån sig bilen. Därefter genomförs det digitala ägarbytet. 

Våra löften

100% garanti

Vi är en märkesoberoende bilhandlare som lämnar Sveriges mest omfattande bilgarantier.

Pengarna på kontot direkt

Säljer du din bil till oss så har du alltid pengarna på kontot innan du lämnar ifrån dig nycklarna. Oavsett bank.

Hemleverans i hela Sverige

Vi levererar bilar över hela landet varje dag. Vår längsta leverans har varit från Skåne till Överkalix.

Ivana Miskovic
Ivana Miskovic
2023-08-10
Jag köpte bil nyligen hos Fordonscompaniet i Kristianstad. Jag är väldigt nöjd med mitt bilköp och är så tacksam för den bästa servicen man kan önska sig. De var mycket professionella, trevliga, hjälpsamma och gav gott bemötande både via mejl, telefon och på plats. Kan varmt Rekommendera Fordonscompaniet om ni vill ha en säker och smidig bilaffär. Stort tack Jetmir och Jonathan!☺️
bleron pllana
bleron pllana
2023-08-06
Köpte man dröm bilen hos team FC. Super duper nöjd som vanligt !!!!
Andris Ablaževičs
Andris Ablaževičs
2023-08-01
We had an excellent experience by purchasing a car remotely from a different country. Jonathan was accommodating and provided all needed information, documents, pictures and videos of the car. He kept us updated about where the car was and when our delivery company picked it up – we received a video update when it was loaded on the track. Thank you for cooperation!
Eva Pedersen
Eva Pedersen
2023-07-22
Så trevliga och super bra service. Kunnig personal
Dzenan Toplic
Dzenan Toplic
2023-07-20
Riktigt proffs i deras branschen faktiskt! Alt som de lovade, levererade de!!! Vi fick vårt perfekt familje 🚗 ❤️❤️❤️ Tack för alt!
Arijeta Belica
Arijeta Belica
2023-07-20
Hatten av för Fordonscompaniet i Kristianstad! Vi köpte en BMW 520 och fick den absolut bästa servicen och bemötandet någonsin av en bilfirma! Vi fick problem med bilen efter tre månader och fick hjälp i världsklass att åtgärda detta på företagets bekostnad. Lånebil och hemleverans av bilen ingick därefter. Kan varmt rekommendera denna seriösa firma och ett stort plus till försäljaren Fhilip som fanns som hjälp hela tiden! Tusen Tack! Fem stjärnor!
Semir Feratovic
Semir Feratovic
2023-07-20
Oerhört hjälp vänliga och hjälpte mig och sälja bilen oerhört snabbt. Återkommande kund 👌
Gustav Kroon
Gustav Kroon
2023-07-20
Världsklass rakt igenom, jobbat tillsammans i snart 3 år utan några som helt konstigheter. Även blivit en väldigt god vän. Jetmir borde bli statsminister, iallafall i Kristianstad.
JackieeTV JackieeTV
JackieeTV JackieeTV
2023-07-20
Martin Eriksson
Martin Eriksson
2023-07-20
De hörde av sig via Blocket på min bilannons. Godtog deras bud några dagar senare och skickade bilder på servicebok och diverse reparationer som gjorts samt filmade motorn. De återkom senare och bjöd 5000:- mindre, utan någon mer specifik anledning än ” Då vi oftast arbetar med snabba och smidiga affärer så brukar våra bud vara tillfälliga. Det jag erbjuder nu är 90 tkr”. Kan inte rekommendera att sälja sin bil hit, slöseri med tid.

Kontakt:
044-225200
info@fckristianstad.se

Bromsaregatan 6
291 59 Kristianstad

Vardagar: 10-18
Lördagar: 11-14
Söndagar: Endast förbokade besök.

  • Facebook

© Fordonscompaniet Kristianstad AB | Skapad med kärlek av New Days Agency